|
Recept na Sázavský buřtguláš
Recept na Sázavský buřtguláš je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Sázavský buřtguláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
40 dkg měkkého salámu (můžou být párky, točený salám,…), 1/2 menší hlávky červeného zelí, 2 velké cibule, 1 červená paprika, 1 kostka masoxu, sádlo, sůl, pepř, mletý kmín, Zálivka: cca 3 lžíce sojové omáčky, 2 kostky cukru, podle chuti worčestr, magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sázavský buřtguláš
Recept na Sázavský buřtguláš: Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme. Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.
Poznámka k receptu na Sázavský buřtguláš: magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu. dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sázavský buřtguláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 22.08.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 40 dkg měkkého salámu (můžou být párky, točený salám,…), 1/2 menší hlávky červeného zelí, 2 velké cibule, 1 červená paprika, 1 kostka masoxu, sádlo, sůl, pepř, mletý kmín, Zálivka: cca 3 lžíce sojové omáčky, 2 kostky cukru, podle chuti worčestr, magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sázavský buřtguláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sázavský buřtguláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sázavský buřtguláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|