|
Recept na Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem
Recept na Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na těsto: 1,5dl hrnku hladké mouky, 1,5gdl hrnku polohrubé mouky, 1/2 hrnku cukru, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 6 lžic oleje, ½ vanilkového a ½ kokosového pudingu, 2 nastrouhaná jablka, 2 vejce Na náplň: 1 kostka tvarohu, 2 vejce, 3 lžíce cukru moučka, hotový kokosovo-vanilkový puding z 0,5 l půl mléka Na drobenku: ½ hrnku cukru krupice, 1,5 hrnku polohrubé mouky, 50g másla + 300-400 gramů rybízu na plech, tuk na vytření plechu a kokos na vysypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem
Recept na Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem: Všechny suroviny i s jablkama, /viz suroviny na těsto/ smícháme a vymícháme pak hladké těsto, které vmačkáme do plechu vysypaného kokosem. Potom si rozmícháme tvaroh s vejci a cukrem, uvaříme si puding a přimícháme ho pak k tvarohu. Nakonec na drobenku na pánvičce rozehřejeme máslo, přidáme cukr a mouku, kterou přidáváme, dokud se drobenka nezačne sama pak drobit. Pak těsto dáme dáme zapéci do trouby a jakmile zrůžoví, tak jej vyndáme a nalijeme na něj náplň z tvarohu a pudingu a posypeme jej rybízem a drobenkou a vše pak ještě jednou dáme zapéci do trouby až do chvíle, kdy drobenka zezlátne, pak koláč vyndáme. Koláč se může buď podávat rovnou,nebo ho dáme chladit do lednice, aby puding ztuhl a pak se vše i lepe krájelo. Ovoce můžeme dát jakékoliv.
Poznámka k receptu na Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem: Chtěla jsem dělat koláč klasicky jen s drobenkou, ale tato možnost je chutnější. Přidala jsem ještě do drobenky kokos nakonec. Moc dobrý je koláč vychlazený.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 24.10.2011
- Počet porcí: Plný plech, porce dle každého
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: Na těsto: 1,5dl hrnku hladké mouky, 1,5gdl hrnku polohrubé mouky, 1/2 hrnku cukru, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 6 lžic oleje, ½ vanilkového a ½ kokosového pudingu, 2 nastrouhaná jablka, 2 vejce Na náplň: 1 kostka tvarohu, 2 vejce, 3 lžíce cukru moučka, hotový kokosovo-vanilkový puding z 0,5 l půl mléka Na drobenku: ½ hrnku cukru krupice, 1,5 hrnku polohrubé mouky, 50g másla + 300-400 gramů rybízu na plech, tuk na vytření plechu a kokos na vysypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|