|
Recept na Ruský biftek
Recept na Ruský biftek je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Ruský biftek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí maso (ořez)-6OOg sůl, pepř mletý čerstvá petrželka čerstvé bylinky(kopr, saturejka atp.) zelená kapie -1ks cibule -1ks žampiony -2ks smetana zakysaná 100g olej hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ruský biftek
Recept na Ruský biftek: Hovězí maso očistíme od tuku a blan, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a semeleme. Přidáme hrst sekané petrželky, zamícháme a vytvoříme 4 kulaté bifteky. Postup můžete použít stejný jako na sekaný biftek dle odkazu v poznámkach. kapii a cibuli nasekáme na hrubo a orestujeme na rozpálené panvi s trochou oleje, přidáme nasekané bylinky, znovu krátce orestujeme a zalijeme rozmíchanou smetanou, krátce povaříme a necháme částečně schladnout. Schladlou směs rozsekáme v mixéru na hladkou omáčku. bifteky obalíme v hladké mouce a pečeme na panvi s trochou oleje z obou stran, před koncem pečení si opečeme žampiony nakrájené na plátky, biftek přelijeme omáčkou z bylinek a poklademe plátky žampionů, sundáme z ohně, přikryjeme pokličkou a necháme tzv. dozrát asi 5 minut.
Poznámka k receptu na Ruský biftek: http://www.toprecepty.cz/recept/19049-sekany-steak...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ruský biftek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 22.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí maso (ořez)-6OOg sůl, pepř mletý čerstvá petrželka čerstvé bylinky(kopr, saturejka atp.) zelená kapie -1ks cibule -1ks žampiony -2ks smetana zakysaná 100g olej hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ruský biftek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ruský biftek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ruský biftek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|