RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rozmarná panenka ( návštěvní )

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rozmarná panenka ( návštěvní ), recepty Rozmarná panenka ( návštěvní ), Rozmarná, panenka, (, návštěvní, )


Recept na Rozmarná panenka ( návštěvní )

Recept na Rozmarná panenka ( návštěvní ) je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Rozmarná panenka ( návštěvní ) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g vepřové panenky dámská hrstička sušených brusinek 3 až 4 plátky pršutu panák ( velký ) višňovice miska kompotovaných meruněk špetka mleté skořice lžička cukru miska hříbků olivový olej sůl, čerstvě drcený pepř.

Rozmarná panenka ( návštěvní )
Zvětšit obrázek

Recept na Rozmarná panenka ( návštěvní )

Recept na Rozmarná panenka ( návštěvní ):
Maso umyjeme, osušíme a ostrým nožem prořízneme otvor, který napěchujeme ve višňovici ( nebo jiném alkoholu ) macerovanými brusinkami. Opepříme čerstvě drceným pepřem, zakápneme olejem a ve fresh folii nebo uazavíratelné nádobě dáme odpočinout na den ( klidně 2 ) do ledničky. V den D maso osolíme, obalíme pršutem a úhledně svážeme ( zadrezírujeme ) potravinovým motouzem. Do pánve kápneme oliváč a maso zprudka ze všech stran opečeme. Zabalíme do alobalu a dáme dojít na cca 15 min. do trouby při 150 st. Hříbky překrájíme podle velikosti na půl nebo čtvrtky a na olivovém oleji restujeme v pánvi cca 10 min. Nesolíme, dáme jen špetku drceného kmínu. Osolíme až jsou al dente. Do malého kastrůlku dáme trochu meruňkového kompotu, přidáme cukr dle chuti, skořici, můžeme i trochu té višňovice, pokud jste ji už neztrestali :-)))a necháme krátce provařit. Tak, máme hříbky, meruňkovou omáčku, ještě masko. Vytáhneme alobal z trouby, panenku z alobalu a na dřevěném prkýnku ji necháme chvilku vydechnout. My odpočívat nebudeme. My si na výpeku po hříbcích opečeme bagetku. Tak, teď panenku úhledně překrájíme a můžeme servírovat.

Poznámka k receptu na Rozmarná panenka ( návštěvní ):
Tuto dobrotu jsem včera měla tu čest ochutnat na návštěvě, a protože jsem se na přípravě částečně podílela, vyfotila, a stejný recept zde nenašla, dovoluji si proto recept vložit. Ač se kombinace může zdát být jakkoliv bláznivá či nezvyklá, je to ukrutná dobrota.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rozmarná panenka ( návštěvní ), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 03.12.2013
  • Počet porcí: 1 max. 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 200 g vepřové panenky dámská hrstička sušených brusinek 3 až 4 plátky pršutu panák ( velký ) višňovice miska kompotovaných meruněk špetka mleté skořice lžička cukru miska hříbků olivový olej sůl, čerstvě drcený pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rozmarná panenka ( návštěvní ), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rozmarná panenka ( návštěvní ) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rozmarná panenka ( návštěvní )

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist