Recept na Rošťák z vepřové kýty
Recept na Rošťák z vepřové kýty je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rošťák z vepřové kýty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na lák : 3 celá vejce 1 lžíce hořcice 1 lžička magi 1 lžíce woncestru 1/2 lžičky pepře a mleté papriky 1-2 lžíce solamylu, vše dobře promíchat.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rošťák z vepřové kýty
Recept na Rošťák z vepřové kýty: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do láku. Necháme 3-5 dní odležet. Smažíme na oleji. Podáváme s hranolky, tatarkou a oblohou dle vlastní chuti.
Poznámka k receptu na Rošťák z vepřové kýty: Do láku jde naložit jakékoliv maso.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rošťák z vepřové kýty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dle velikosti masa
- Datum vložení: 28.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Na lák : 3 celá vejce 1 lžíce hořcice 1 lžička magi 1 lžíce woncestru 1/2 lžičky pepře a mleté papriky 1-2 lžíce solamylu, vše dobře promíchat
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rošťák z vepřové kýty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rošťák z vepřové kýty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rošťák z vepřové kýty
|
|