|
Recept na Rošťácká polévka
Recept na Rošťácká polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Rošťácká polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g uzeného bůčku 100 g párků 350 g kysaného zelí 100 g cibule 3 stroužky česneku 1,5 l vody 2 dcl zakysané smetany 50 g tuku 2 lžíce hladké mouky 50 g rajčatového protlaku sůl mletý černý pepř mletá červená paprika 2 bobkové listy kmín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rošťácká polévka
Recept na Rošťácká polévka: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme rajčatový protlak, mletou červenou papriku a trochu podlijeme vodou. Přidáme ještě na kostky nakrájený uzený bůček a vše spolu podusíme do poloměkka. Potom přidáme zelí, bobkový list, kmín, rozetřený česnek a sůl, dolijeme vodu a uvaříme do měkka. Ve smetaně rozmícháme mouku, vlijeme do polévky a provaříme. Nakonec dochutíme pepřem, podle potřeby přidáme trochu cukru, pokud je zelí kyselejší, a přidáme na kolečka nakrájený párek.
Poznámka k receptu na Rošťácká polévka: Jaruš, jak chutná polévka, ještě nevím, snad brzo zkusím, ale ten talířek (nebo mísa?) je překrásný!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rošťácká polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jaruna18
- Datum vložení: 25.09.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 100 g uzeného bůčku 100 g párků 350 g kysaného zelí 100 g cibule 3 stroužky česneku 1,5 l vody 2 dcl zakysané smetany 50 g tuku 2 lžíce hladké mouky 50 g rajčatového protlaku sůl mletý černý pepř mletá červená paprika 2 bobkové listy kmín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rošťácká polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rošťácká polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rošťácká polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|