|
Recept na "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa
Recept na "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100g tarhoně, 1 bílá paprika, 1 rajče, půl cibule, hrst mraženého hrášku, hrst mražené zeleniny-(nemusí být), 200g drůbežího masa-(prsíčko, steak), sůl, pepř, olivový olej, tvrdý 30% sýr na postrouhání..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa
Recept na "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa: Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 min a propláchneme. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso, osolíme, opepříme, přihodíme hrášek a na kousky nakrájené rajče a papriku, popř. mraženou zeleninu. Vše promícháme a vložíme do trouby na cca 25 min na 200 stupňů. Hotové posypeme sýrem.
Poznámka k receptu na "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa: evosheek: Máš pravdu!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 11.05.2012
- Počet porcí: 1-2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 100g tarhoně, 1 bílá paprika, 1 rajče, půl cibule, hrst mraženého hrášku, hrst mražené zeleniny-(nemusí být), 200g drůbežího masa-(prsíčko, steak), sůl, pepř, olivový olej, tvrdý 30% sýr na postrouhání.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na "rizoto" z tarhoni a drůbežího masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|