Recept na Restované marinované maso po asijsku
Recept na Restované marinované maso po asijsku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Restované marinované maso po asijsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg masa (kuřecí, krůtí) 4 lžíce Sladké sojové omáčky Kaki Tiga 2 lžíce Solamylu 2 lžíce oleje pasta Sambal Badjak.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Restované marinované maso po asijsku
Recept na Restované marinované maso po asijsku: Maso nakrájíte na kousky, smícháte se sladkou sojovou omáčkou Kaki Tiga (kdo má rád pikantní tak může přidat jednu polévkovou lžíci Sambal Badjak) a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu. Do marinované směsi přidejte 2 lžíce Solamylu a dobře promíchejte. Na pánev dejte 2 lžíce oleje a maso osmahněte. Podávejte s rýží a ozdobte restovanou cibulkou.
Poznámka k receptu na Restované marinované maso po asijsku: Všechny ty omáčky se dají objednat přes Internet na sambalshop.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Restované marinované maso po asijsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jasous (Jana)
- Datum vložení: 04.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 0,5 kg masa (kuřecí, krůtí) 4 lžíce Sladké sojové omáčky Kaki Tiga 2 lžíce Solamylu 2 lžíce oleje pasta Sambal Badjak
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na restované marinované maso po asijsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Restované marinované maso po asijsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Restované marinované maso po asijsku
|
|