RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou, recepty Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou, Pstruhové, filetové, závitky,


Recept na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Recept na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 pstruzi 200 gramů anglické slaniny 150 ml smetany 60 gramů uzeného strouhaného sýra /nebo jiný sýr/ 2 větší žampióny 4 šalotky 1 +1/2 PL hladké mouky 80 gramů másla čerstvý pepř citrón, sůl, česnek, +bylinky /tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka/.

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Recept na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou:
Pstruhy očistíme, omyjeme, vykostíme, rozdělíme na filety, pak je prosolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. V hrnku si rozšleháme mouku, smetanu a na hrubo nastrouhaný sýr. Na větší pánvi nebo v hrnci osmažíme na másle pokrájené šalotky, přidáme nakrájené plátky žampiónů, které orestujeme a podusíme. Když jsou žampiony měkké, přidáme rozšlehanou smetanu s moukou, kam vsypeme i na hrubo nastrouhaný sýr, dál vmícháme pokrájené bylinky a mícháme tak dlouho, až získáme hustou směs, podobnou smaženici. Směs dochutíme solí a pepřem, poklademe ji na filety a stočíme je do tvaru „zavináče" a nakonec vše ještě posypeme rybím kořením. Poté zabalíme takto naplněné a zavinuté filety do plátků slaniny. Ryby pak ještě zpevníme párátky, posypeme bylinkami, pokrájenou šalotkou, česnekem a dáme vše zapéci do pekáčku, vymazaného máslem, pak při pečení přidáme ev. malinko vývaru. Když jsou filety s náplní dobře propečené, podáváme je s opečeným bramborem a oblohou. Zůstane nám i výborná šťává i s jemnou houbovo-sýrovu chutí.

Poznámka k receptu na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou:
Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 12.11.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 pstruzi 200 gramů anglické slaniny 150 ml smetany 60 gramů uzeného strouhaného sýra /nebo jiný sýr/ 2 větší žampióny 4 šalotky 1 +1/2 PL hladké mouky 80 gramů másla čerstvý pepř citrón, sůl, česnek, +bylinky /tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka/
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist