Recept na Pstruh z Piemonte
Recept na Pstruh z Piemonte je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh z Piemonte budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuchyňsky upravení pstruzi 1 cibule cca 15 cm řapíkatého celeru 50 g rozinek 100 ml bílého vína 300 ml rybího nebo kuřecího vývaru 200 ml smetany šalvěj citrón máslo olivový olej sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh z Piemonte
Recept na Pstruh z Piemonte: Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Rozinky namočíme do vody, ochucené citrónovou šťávou. Cibuli a celer nakrájíme na jemno a zpěníme na směsi oleje a másla. Přidáme šalvěj, vložíme ryby a krátce je opečeme z obou stran. Přilijeme víno a necháme ho odpařit. Přisypeme rozinky a vlijeme horký vývar. Vložíme do trouby, kterou jsme rozehřáli na 200°C a pečeme asi 15 minut. Poté ryby vyjmeme, do výpeku vlijeme smetanu a necháme zredukovat na požadovanou hustotu.
Poznámka k receptu na Pstruh z Piemonte: Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh z Piemonte, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 04.05.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 kuchyňsky upravení pstruzi 1 cibule cca 15 cm řapíkatého celeru 50 g rozinek 100 ml bílého vína 300 ml rybího nebo kuřecího vývaru 200 ml smetany šalvěj citrón máslo olivový olej sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh z piemonte,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh z Piemonte - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh z Piemonte
|
|