|
Recept na Pstruh na uzené paprice
Recept na Pstruh na uzené paprice je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na uzené paprice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 očištěné pstruhy, 1 lžička uzené papriky, půl lžičky drceného rozmarýnu a tymiánu, čtvrt lžičky koriandru a kardamomu, citronová šťáva, tuk na pečení, salát, rajčata i jiná zelenina dle volby na oblohu,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na uzené paprice
Recept na Pstruh na uzené paprice: Koření smícháme dohromady. Citronovou šťávou pokapeme pstruhy vně i zevnitř. Pak vetřeme z obou stran koření a necháme ryby odležet aspoň 60 min. Vyhřejeme troubu na 200 °C a na rozpáleném tuku upečeme. (cca 15 min.) Jako příloha – pečené brambory, zelenina atd. (Já pro zbytek rodiny během pečení pstroužků vložila 4 nakrájené brambory na plátky, posypala uzenou paprikou, kmínem a upekla ve výpeku – cca 10 min.) Na talíři obložíme zvolenou oblohou.
Poznámka k receptu na Pstruh na uzené paprice: Sůl velmi opatrně, pži použití uzené papriky a při pečení se slanost zvýrazní, spíš si solí každý sám.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na uzené paprice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 07.03.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 očištěné pstruhy, 1 lžička uzené papriky, půl lžičky drceného rozmarýnu a tymiánu, čtvrt lžičky koriandru a kardamomu, citronová šťáva, tuk na pečení, salát, rajčata i jiná zelenina dle volby na oblohu,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na uzené paprice,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na uzené paprice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na uzené paprice
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|