|
Recept na Polévka z klobásy
Recept na Polévka z klobásy je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z klobásy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
20 g masti 20 g hladkej múky mletá paprika voda soľ kocka masoxu - príp. vegeta bobkový list 300 g kvalitnej údenej klobásy - maďarský typ 100 ml kyslej smotany ako zavárka - mrvenička, strouhání, alebo zvlášť vyvaríme široké rezance vajcia na tvrdo - na osobu jedno.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z klobásy
Recept na Polévka z klobásy: Na masti osmažíme múku, pridáme papriku, zalejeme vodou, rozšľaháme,vložíme bobkový list,Masox kocku, keď začne vrieť, vložíme pokrájanú klobásu. Vhodíme aj mrveničku. Keď je mrvenička, klobása mäkká, vlejeme kyslú smotanu. Ak nemáme mrveničku v zásobu, zvlášť vyvaríme nejaké cestoviny. Servírujeme tak, že na tanier každému stravníkovi ešte pridáme vajce na tvrdo, pokrájané na plátky.
Poznámka k receptu na Polévka z klobásy: Jednoduchá a rýchla, ak použijeme dobrú, mierne pikantnú údenú klobásu, určite zachutí milovníkom špeciálnych polievok.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z klobásy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 13.12.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 20 g masti 20 g hladkej múky mletá paprika voda soľ kocka masoxu - príp. vegeta bobkový list 300 g kvalitnej údenej klobásy - maďarský typ 100 ml kyslej smotany ako zavárka - mrvenička, strouhání, alebo zvlášť vyvaríme široké rezance vajcia na tvrdo - na osobu jedno
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z klobásy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z klobásy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z klobásy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|