|
Recept na Pod grilem zapečené žampiony
Recept na Pod grilem zapečené žampiony je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Pod grilem zapečené žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 velké žampiony, 1 malý bílý jogurt, 5 dkg eidamu, 5 dkg šunky, 1 stroužek česneku, 1 vejce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pod grilem zapečené žampiony
Recept na Pod grilem zapečené žampiony: Žampiony oloupeme, odřízneme nožičky a opatrně vydlabeme vnitřek. Vložíme do předehřáté trouby a asi 10 minut pečeme. Poté vyndáme a vymačkáme vodu, tím na vzniknou mističky, které plníme směsí, kterou připravíme smíchání jogurtu, strouhaného sýra, na kostičky nakrájené šunky, vajíčka a utřeného česneku. Poté vložíme do předehřáté trouby a asi 15 minut zapékáme pod grilem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pod grilem zapečené žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: p-e-t-r-a
- Datum vložení: 22.10.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 4 velké žampiony, 1 malý bílý jogurt, 5 dkg eidamu, 5 dkg šunky, 1 stroužek česneku, 1 vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pod grilem zapečené žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pod grilem zapečené žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pod grilem zapečené žampiony
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|