|
Recept na Plzeňské vepřové
Recept na Plzeňské vepřové je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Plzeňské vepřové budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové plece (popř.kýty) 1 cibule 60 g sádla 80 g chleba 1-2 dl tmavého piva 5 dl vývaru (1/2 magi kostky) sůl; pepř, kmín mletý (popř.frcený).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plzeňské vepřové
Recept na Plzeňské vepřové: Chléb zbavíme kůrky, nakrájíme na malé kostičky dáme do misky a zalijeme ho pivem. Pivo se nasákne do chlebíku. Cibuli nakrájíme a osmahneme na sádle do růžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, zalejeme vývarem. Dusíme do měkka a v případě potřeby podléváme vřelou vodou. Měkké maso vyndáme a dáme do šťávy chléb namočený v pivu. Společně provaříme a poté procedíme. Nezahušťujeme, to udělá chléb. Vrátíme maso zpět a osolíme, opepříme dle svojí chuti.
Poznámka k receptu na Plzeňské vepřové: Nepřeháněla bych to s pivem ať Vám to nezhořkne.. Příloha dle chuti, brambor,rýže či pečivo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plzeňské vepřové, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: klarence (Klára Zborníková)
- Datum vložení: 01.11.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřové plece (popř.kýty) 1 cibule 60 g sádla 80 g chleba 1-2 dl tmavého piva 5 dl vývaru (1/2 magi kostky) sůl; pepř, kmín mletý (popř.frcený)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plzeňské vepřové,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plzeňské vepřové - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plzeňské vepřové
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|