|
Recept na Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami
Recept na Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřové kýty 500 g kuřecího masa z prsíček 1 vejce 2 mladé cibulky i s natí/nebo 1 pórek/ 1 slané burské oříšky 2-3 PL sojové omáčky 1 ČL kečupu špetka feferónového krému /nebo kousek chilli papričky, nebo pálivá červená paprika/ vývar z masového bujónu 200 g pokrájených hub/ můžou být libovolné houby, měli jsme křemenáče zamražené/ sůl solamyl 1 vejce sádlo na smažení + příloha rýže, s bylinkami.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami
Recept na Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami: 1/Do misky si připravíme nejdříve směs na zálivku: 1 ČL solamylu, 2-3 PL sojové omáčky,1 ČL kečupu, cca 150 ml vývaru,sůl 2/Houby,které máme vyndané z mrazáku,necháme povolit /aneb si pokrájíme čerstvé houby jako jsou žampiony, hlíva apod/. 3/Maso vepřové i kuřecí kuchyňsky upravíme a pak pokrájíme na větší nudličky nebo kousky a dáme do misky. Ke kouskům masa pak přidáme 1 vejce, cca 2 PL solamylu a špetku feferonového krému nebo špetku chilli papričky. Pak k masu vmícháme pokrájené houby a necháme takto vše promíchané asi 2 hodiny v chladu. 4/Připravíme si pánev, kde rozpustíme sádlo, přidáme pokrájené cibulky /nebo pokrájený jeden pórek/,poté na orestované cibulky vložíme naložené maso i s houbami a vše zprudka opékáme na pánvi po dobu cca 2-5 minut.Po opékání masa, zalijeme vše předem připravenou směsí se sojovou omáčkou a se solamylem, vsypeme slané oříšky a zprudka pak opékáme dál opět další 2-3 minuty.
Poznámka k receptu na Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami: Poznámka : Doba opékání masa závisí na druhu masa a na velikosti kousků masa. Množství solamylu,sojové omáčky, vývaru a feferónového krému,je také na každém z Vás.Podáváme s bylinkovou rýží – kterou již nesolíme, zdobíme zeleninou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 13.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 400 g vepřové kýty 500 g kuřecího masa z prsíček 1 vejce 2 mladé cibulky i s natí/nebo 1 pórek/ 1 slané burské oříšky 2-3 PL sojové omáčky 1 ČL kečupu špetka feferónového krému /nebo kousek chilli papričky, nebo pálivá červená paprika/ vývar z masového bujónu 200 g pokrájených hub/ můžou být libovolné houby, měli jsme křemenáče zamražené/ sůl solamyl 1 vejce sádlo na smažení + příloha rýže, s bylinkami
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní směs z kuřecího a vepřového masa s houbami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|