RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní "lovecká" fašírka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní "lovecká" fašírka, recepty Pikantní "lovecká" fašírka, Pikantní, "lovecká", fašírka


Recept na Pikantní "lovecká" fašírka

Recept na Pikantní "lovecká" fašírka je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Pikantní "lovecká" fašírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
250 g mletého vepřového masa 150 g loveckého salámu 100 g vyuzené slaniny 50 ml 9% neslazeného kondenzovaného mléka 1a1/2 pl koření Hungária 2 pl sladké chilli omáčky 2 pl solamylu 3 pl čerstvých nasekaných bylinek 2 cibule kousek červené masité papriky do náplně.

Pikantní
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní "lovecká" fašírka

Recept na Pikantní "lovecká" fašírka:
Obě cibule očistíme, jednu nakrájíme nadrobno, druhou na tenké proužky a tu odložíme stranou k pozdějšímu osmažení na přílohu. Z loveckého salámu ukrojíme dva silnější delší špalíčky do náplně a zbytek nakrájíme na velice drobné kostičky. Slaninu nakrájíme na menší kostičky a na suché pánvi vyškvaříme dozlatova. Mleté maso dáme do mísy, přidáme pokrájenou cibuli, lovecký salám, vyškvařenou slaninku, posekané bylinky a koření Hungária. Zakápneme chilli omáčkou, přidáme mléko, solamyl a vše důkladně promícháme a dáme nejméně na 1hodinu odpočinout do lednice. Zapneme si troubu na rozehřátí. Po odpočinutí si ze směsi vytvarujeme placku na kterou položíme špalíčky loveckého salámu a pro barevnost plátky červené papriky, vytvarujeme “šišku“, kterou přeneseme do pekáčku nejlépe na pečící papír. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na nejvyšším stupni 10 minut. Poté výkon trouby ubereme na polovinu a za občasného přelití fašírky výpekem dopékáme 15-20minut. Po upečení krájíme na širší plátky a podáváme se šťouchanými brambory a cibulkou, kterou jsme si osmažili na tuku po vyškvařené slanince.

Poznámka k receptu na Pikantní "lovecká" fašírka:
Měla jsem zbyteček mletého masa a kousek lovečáku a slaninky, tak jsem s pomocí velice dobré směsky koření Hungaria spáchala tuhle šťavnatou dobrotu, ze které nezbyl ani drobeček. Na koření Hungária přidávám odkaz. Je dobré i na minutkové maso, ryby i grilovačku. http://www.rojikovokoreni.cz/koreni/hungaria-24

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní "lovecká" fašírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 11.05.2012
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 250 g mletého vepřového masa 150 g loveckého salámu 100 g vyuzené slaniny 50 ml 9% neslazeného kondenzovaného mléka 1a1/2 pl koření Hungária 2 pl sladké chilli omáčky 2 pl solamylu 3 pl čerstvých nasekaných bylinek 2 cibule kousek červené masité papriky do náplně
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní "lovecká" fašírka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní "lovecká" fašírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní "lovecká" fašírka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist