|
Recept na Pečený úhoř na žampiónech
Recept na Pečený úhoř na žampiónech je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pečený úhoř na žampiónech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Úhoř, sterilované žampióny, brambory, sůl, hladká mouka, koření Tandoori Masala, olej,provensálské koření..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený úhoř na žampiónech
Recept na Pečený úhoř na žampiónech: Úhoře řádně očistíme, prosolíme a obalíme v mouce smíchané s kořením Tandori Masala. Prudce osmažíme na pánvičce s obou stran. Na vymaštěný plech dáme polouvařené brambory nakrájené na kolečka. Brambory osolíme a posypeme provensálským kořením. Na brambory dáme sterilované žampióny a na ně opečeného úhoře. Vše dáme do rozpálené trouby zapéct asi na 40 minut.
Poznámka k receptu na Pečený úhoř na žampiónech: Tak to je tutovka, já bych si taky nepochutnával na štice a candátu kdybych si je nechytl sám. Petrův zdar
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený úhoř na žampiónech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hanahcotton (Hanka Svatušková)
- Datum vložení: 24.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Úhoř, sterilované žampióny, brambory, sůl, hladká mouka, koření Tandoori Masala, olej,provensálské koření.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený úhoř na žampiónech,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený úhoř na žampiónech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený úhoř na žampiónech
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|