|
Recept na Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem
Recept na Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem je zařazen v kategorii mikrovlnná trouba.
K přípravě Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 masité kapie (já použila tricoloru – zelenou, červenou, žlutou) 3 keříčková rajčata 4 stroužky česneku (nebo dle chuti) 1 vrchovatá KL drceného kmínu Špetka soli Olivový olej – jen pár kapek, aby spojil kmín, česnek, sůl do kašičky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem
Recept na Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem: Prolisovaný česnek, kmín, sůl a olej pečlivě promícháme v hustou kašičku. Případně ochutnáme a dochutíme. Očistíme papriky – rozpůlíme a vyřízneme stopku a semena. Rajská jablíčka nakrájíme na třetiny. Vnitřek paprik a povrch rajčat potřeme kašičkou a necháme chvilku odležet. Začneme paprikami (trvají déle). V mikrovlnce na programu Crisp nejprve děláme papriky 15 minut. Po této době přidáme plátky rajčat, ta posadíme na papriky a zapneme tutéž funkci na 10 minut a pak ještě 8 minut gril, aby to pěkně zhnědlo. Je možné toto dělat i v pekáči v troubě, zas ale nejprve papriky asi 20 minut a teplotě cca 180°C, dokud se netvoří puchýřky, pak přidáme rajčata na 6 minut. Chutná i studené a je to velmi šťavnatý a svěží pokrm. Je to rychlá večeře, lehký oběd, předkrm. Podáváme s pečivem nebo bez dle jedlíků.
Poznámka k receptu na Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem: Je to recept mé řecké kamarádky na velmi rychlé pohoštění a velmi vhodné i pro diabetiky, sama je silná diabetička.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 17.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mikrovlnná trouba
- Suroviny: 3 masité kapie (já použila tricoloru – zelenou, červenou, žlutou) 3 keříčková rajčata 4 stroužky česneku (nebo dle chuti) 1 vrchovatá KL drceného kmínu Špetka soli Olivový olej – jen pár kapek, aby spojil kmín, česnek, sůl do kašičky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|