Recept na Párkguláš
Recept na Párkguláš je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Párkguláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g Javořických párků 2 lžíce sádla 1 větší cibule 3 sterilované okurky 2 natvrdo uvařená vejce Voda 2 lžičky mleté papriky sladké 1 lžička mleté papriky - pálivé Vegeta Kmín Mořská sůl s pepřem 1 kostka drůbežího bujónu Hotová jíška na zahuštění Tabasco brand Plnotučná hořčice Kečup Majoránka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Párkguláš
Recept na Párkguláš: Na sádle dozlatova orestujeme nadrobno pokrájenou oloupanou cibuli. Rozpustíme kostku bujónu, přidáme na kolečka pokrájené párky, ještě chvíli restujeme, pak zasypeme oběma paprikami a za chvíli zalijeme horkou vodou. Přidáme vegetu, kmín a nastrouhané okurky a vaříme. Mezitím si uvaříme vejce a oloupeme je. Nemusíme vařit dlouho a zahustíme tmavou hotovou jíškou. Dochutíme lžičkou hořčice, lžící kečupu a zakápneme tabascem. Na závěr dáme nasekaná vejce a můžeme nebo nemusíme dát majoránku. Podle potřeby přisolíme a podle gusta připepříme.
Poznámka k receptu na Párkguláš: Již jsem nepřisoloval ani nepepřil, po tabascu a pálivé paprice je to ostré dost. http://clupmi.blog.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Párkguláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 29.09.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 400 g Javořických párků 2 lžíce sádla 1 větší cibule 3 sterilované okurky 2 natvrdo uvařená vejce Voda 2 lžičky mleté papriky sladké 1 lžička mleté papriky - pálivé Vegeta Kmín Mořská sůl s pepřem 1 kostka drůbežího bujónu Hotová jíška na zahuštění Tabasco brand Plnotučná hořčice Kečup Majoránka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na párkguláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Párkguláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Párkguláš
|
|