|
Recept na Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou
Recept na Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg pangasius dolnooký (3 filety) 6 plátků alpské sušené šunky 12 kuliček sýru mozarella sáček sladké mražené kukuřice 1 kapie, sůl, olivový olej,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou
Recept na Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou: Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, podélně rozřízneme prostředkem filetu a necháme cca 30 minut odležet. Takto vzniklé filety poté osušíme v papírové utěrce. Nachystáme plátky alpské šunky, režnou niť na převázání a malou skleničku (panáka - samozřejmě může být dodána i naplněna a kuchař se může posilnit, před složitým kuchařským výkonem a následně ji využít k tvorbě pokrmu). Na podložku si položíme skleničku malého průměru a okolo ovineme podélným řezem vzniklou polovinu pangasia. Doporučuji řezem dolů, je totiž ideálně rovný. Filet se nám na skleničku krásně přisaje čehož, využijeme a obložíme jej plátkem alpské šunky a převážeme režnou nití. Takto vzniklé dílo přeneseme do zapékací misky, kterou máme vyloženou pečícím papírem. Po vložení i se skleničkou na pečicí papír vyjmeme skleničku a do spodní části vzniklého otvoru vložíme kolečko uřezané kapie. Dále vložíme na másle lehce povařenou kukuřici a naplníme jí až po vrch filetu. Na kukuřici položíme dvě kuličky sýru mozarella a pokapeme olivovým olejem. Takto postupně naplníme všechny filety a dáme zapéct do trouby do zlatova. Jako příloha vařený brambor nebo jen zelenina.
Poznámka k receptu na Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou: Zrovna koukám na tuhle nádheru,jsi opravdu moc šikovnej a fantazie máš na rozdávání
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 24.02.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 kg pangasius dolnooký (3 filety) 6 plátků alpské sušené šunky 12 kuliček sýru mozarella sáček sladké mražené kukuřice 1 kapie, sůl, olivový olej,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius zapečený s kukuřicí a mozzarellou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|