Recept na Pangas v kari obálce
Recept na Pangas v kari obálce je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas v kari obálce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce pangase (cca 500 g) olej na osmažení sůl na marinádu (těstíčko): 2 žloutky 1 lžička kari 1 lžička solené sušené zeleniny typu vegeta (nejlépe doma připravená nebo Zdravita z prodejen zdravé výživy) 1 lžička hrubě mletého pepře 1 lžíce solamylu 4 lžíce oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas v kari obálce
Recept na Pangas v kari obálce: Suroviny na marinádu (těstíčko) dobře prošleháme. Porce ryby zlehounka nasolíme a naložíme do marinády (těstíčka). Po dvou hodinách rozpálíme olej, ryby z obou stran opečeme dohněda, vyjmeme, přendáme do pekáčku a na deset minut vložíme do předehřáté trouby (cca 200°C). Podáváme s plátkem citrónu a nejlépe s domácím bramborovým salátem.
Poznámka k receptu na Pangas v kari obálce: Mnohokrát děkuji za nápad na dnešní oběd :)... Jako přílohu jsem použila vařené brambory přelité bílým jogurtem, a všichni jsme si hrozně pochutnali :) Bodík letěl k Vám :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas v kari obálce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 22.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 porce pangase (cca 500 g) olej na osmažení sůl na marinádu (těstíčko): 2 žloutky 1 lžička kari 1 lžička solené sušené zeleniny typu vegeta (nejlépe doma připravená nebo Zdravita z prodejen zdravé výživy) 1 lžička hrubě mletého pepře 1 lžíce solamylu 4 lžíce oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas v kari obálce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas v kari obálce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas v kari obálce
|
|