RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem, recepty Panenčin cop s bazalkovým bešamelem, Panenčin, cop, bazalkovým, bešamelem


Recept na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem

Recept na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Panenčin cop s bazalkovým bešamelem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 ks vepřové panenky (cca 600 g) 2 lžíce másla 500 ml mléka 2-3 lžíce hladké mouky 1 stroužek česneku 1 svazek bazalky olivový olej sůl pepř koření česnek s bylinkami (Kotányi).

Panenčin cop s bazalkovým bešamelem
Zvětšit obrázek

Recept na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem

Recept na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem:
Panenku přepůlíme a potom každý kus ještě rozdělíme podélně na přibližně stejné kusy. Každý podélně nakrojíme tak, aby vznikly tři proužky, ale nedokrojíme. Osolíme, opepříme, posypeme česnekovým kořením a zapleteme copánek, jehož konec spojíme párátkem. Potřeme olivovým olejem a necháme odležet. Mezitím připravíme bešamel (zpěníme máslo, zasypeme moukou, prosmahneme, zalijeme mlékem a za občasného prošlehávání povaříme 15-20 minut), který osolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Nakonec přidáme jemně nasekanou bazalku. Odleželé maso opečeme na olivovém oleji ze všech stran (celkem asi 10 minut) a podáváme s bazalkovým bešamelem.

Poznámka k receptu na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem:
Vyzkoušeno a opravdu doporučuju! Je to rychlá, snadná, ale efektní a slavnostní večeře! Bešamel jsem připravila na šťávě z opečeného masa a chuť byla o něco výraznější, moc nám to chutnalo! Podávala jsem s pečenými brambory s bylinkami a úspěch byl zaručen. Jen to zaplétání mi dělalo trochu problém, měla jsem silné plátky masa. Ale přelila jsem bešamelem a nebylo nic vidět :) Díky!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panenčin cop s bazalkovým bešamelem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 24.08.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 ks vepřové panenky (cca 600 g) 2 lžíce másla 500 ml mléka 2-3 lžíce hladké mouky 1 stroužek česneku 1 svazek bazalky olivový olej sůl pepř koření česnek s bylinkami (Kotányi)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panenčin cop s bazalkovým bešamelem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panenčin cop s bazalkovým bešamelem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panenčin cop s bazalkovým bešamelem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist