|
Recept na Oběd z remosky
Recept na Oběd z remosky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Oběd z remosky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kuracie stehna, male zemiaky, salotka, alebo male cibulky, palicka cesnaku zelenina podla chuti, koreniaca zmes na americke zemiaky, koreniaca zmes a bylinky na kurca. kusok masla, tuk.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Oběd z remosky
Recept na Oběd z remosky: Male zemiaky, salotku, rozne druhy zeleniny (zasadne nedavam paradajky), ocistim, dam do misy kde ich polejem 2 lyzicami olivoveho oleja a zasypem cca 1 lyzicou koreniacej zmesi na americke zemiaky. Zemiaky neprekrajujem...ak nemam male, tak ich prekrojim na polovicku, to iste s cesnkaom a salotkou. Poriadne premiesam, aby sa obalili v oleji a koreninou. Nesolim. Kuracie stehna poprespikuvam cesnakom a ochutim koreninami resp. bylinkami. Remosku vytriem tukom a vsypem vsetky pripravene komponenty a hodim navrch plat masla. Ak mam olej s maslovou prichutou, tak miesto masla pofrkam nim. Nepodlievam. Po polhodine premiesam aby sa opekalo zo vsetkych stran. po 45 minutach stehna vyberiem spomedzi zemiakov a vylozim ich navrch aby sa zapiekla koza do chrumkava.
Poznámka k receptu na Oběd z remosky: mnozstva surovin zavisia od velkosti remosky. Ja mam remosku velku, takze robim 5 stehiena, zemiaky mozno aj kilo a pol...je to velka prplacka nacistit take mnozstvo malickych zemiacikov, ale vyplati sa, a salotky davam tak 6 az 8 kusov. Ak nemate salotku tak cibulu rozkrojte tak na 5 casti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Oběd z remosky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 25.07.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: kuracie stehna, male zemiaky, salotka, alebo male cibulky, palicka cesnaku zelenina podla chuti, koreniaca zmes na americke zemiaky, koreniaca zmes a bylinky na kurca. kusok masla, tuk
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na oběd z remosky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Oběd z remosky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Oběd z remosky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|