|
Recept na Náš domácí "šašilik"
Recept na Náš domácí "šašilik" je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Náš domácí "šašilik" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 - 1 1/2 kg vepřové kýty, sterilizované plátkové žampiony, 1 větší a 1 menší lečo, 2 větší cibule, hlavička česneku, sůl, pepř, trochu sojovky a worcesteru, olej, 1/2 l vývaru..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Náš domácí "šašilik"
Recept na Náš domácí "šašilik": Na oleji osmažíme maso, které jsme si předem nakrájeli na velmi tenké nudličky. Osolíme a opepříme, chvíli podusíme a pak přidáme žampiony. Promícháme a přilejeme větší lečo i ze šťávou a menší bez šťávy. Přidáme nahrubo nasekaný česnek, zalejeme vývarem a dusíme dokud maso nezměkne. Jakmile je vše měkké, vmícháme 1 až 2 lžíce sojovky a worcestru, můžeme dochutit i kečupem. Chvíli ještě povaříme.
Poznámka k receptu na Náš domácí "šašilik": Podává se s chlebem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Náš domácí "šašilik", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zuzanarau (zuzana rau)
- Datum vložení: 13.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 - 1 1/2 kg vepřové kýty, sterilizované plátkové žampiony, 1 větší a 1 menší lečo, 2 větší cibule, hlavička česneku, sůl, pepř, trochu sojovky a worcesteru, olej, 1/2 l vývaru.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na náš domácí "šašilik",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Náš domácí "šašilik" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Náš domácí "šašilik"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|