|
Recept na Nadívané žampiony
Recept na Nadívané žampiony je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Nadívané žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
žampiony, špenát, cibule, česnek, sůl, provensálské koření, feta, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nadívané žampiony
Recept na Nadívané žampiony: Žampiony očistíme, opatrně vydloubneme nožku, kterou dáme stranou. Pokrájíme si nadrobno cibulku, kterou zesklovatíme na lžičce oleje, přidáme špenát (mražený) a 5 minut dusíme. Nakrájíme mezitím žampionové nožky a přidáme ke špenátu. Osolíme, ochutíme provensálským kořením a nasekaným česnekem. Po dalších 5 minutách odstavíme. Rozehřejeme si troubu, na plech dáme pečicí papír a na něj kloboučky žampionů, které naplníme špenátem a dáme zapéct do trouby na 20 minut. Na posledních 5 minut na každý žampion dáme kostku fety a necháme ještě zapéct. Servírujeme na hlávkovém salátu.
Poznámka k receptu na Nadívané žampiony: Ráda bych vám odpověděla přesně, ale když jsem tvořila tento recept, tak jsem měla jen starou plynovou troubu bez stupňů. Ale já tam všechno pekla na střední stupeň, takže bych to pekla tak na 150 - 170 stupňů.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nadívané žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: blikni (Eva)
- Datum vložení: 30.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: žampiony, špenát, cibule, česnek, sůl, provensálské koření, feta, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nadívané žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nadívané žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nadívané žampiony
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|