|
Recept na Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta)
Recept na Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta) je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Brambory(podle strávníků), 2 cibule, 4 stroužky česneku, 3 tavené šunkové sýry, 1 vejce, 3 lžíce zakysané smetany(může být víc), trochu sterilovaných kapií, kus uzené slaniny, kousek trvanlivého salámu-zbytek(nemusí být), 100% Vegeta, olej na vymazání pekáčku, kmín, sůl-není třeba Vegeta je slaná dost..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta)
Recept na Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta): Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, cibule, uzená slanina a salám na proužky. Pekáček vymažeme olejem, poskládáme brambory, ty posypeme vegetou, kmínem, dáme cibuli, česnek, kapie, salám a slaninu. Tak vrstvíme, dokud máme suroviny a navrch zůstanou brambory. Smícháme kysanou smetanu s vajíčkem a přidáme sýry, můžeme rozmixovat, nebo hrubě rozmačkat, nalijeme na brambory a zapečeme, až se na bramborách začnou dělat puchýře. Kdo má rád slanější, osolí, my jsme nesolili, Vegeta zcela stačila.
Poznámka k receptu na Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta): Bylo mi moc špatně, tak se taťulda ujal vaření večeře a protože mi to moc chutnalo, dělím se o recept s vámi a doporučuji vyzkoušet. Všechny suroviny se prolnou a má to vážně dobrou chuť. Taťulda dostal pochvalu a já dobrou večeři! Ten název brambor je taky jeho-ptala jsem se, to jsou nějaké francouzské brambory? a bylo mi řečeno:kdepak to je taková musaka chudých a bylo to! Asi bude vařit častěji.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 06.10.2012
- Počet porcí: menší pekáček pro 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: Brambory(podle strávníků), 2 cibule, 4 stroužky česneku, 3 tavené šunkové sýry, 1 vejce, 3 lžíce zakysané smetany(může být víc), trochu sterilovaných kapií, kus uzené slaniny, kousek trvanlivého salámu-zbytek(nemusí být), 100% Vegeta, olej na vymazání pekáčku, kmín, sůl-není třeba Vegeta je slaná dost.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Musaka pro chudé (taťuldovo uvařená varianta)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|