|
Recept na Motýlci z Provence
Recept na Motýlci z Provence je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Motýlci z Provence budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuřecí prsa olej, provensálské koření lžíce másla žampiony na plátky - cca 5 ks (nebo menší konzerva) 4 plátky sušené šunky 2 sušená rajčata.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Motýlci z Provence
Recept na Motýlci z Provence: Kuřecí prso rozkrojíme napůl, ale nedokrojíme, aby nám po rozevření vznikl "motýlek". Potřeme olejem a posypeme provensálským kořením. Necháme aspoň 2 hodinky odležet, klidně přes noc. Druhý den maso posolíme, na pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla, na něm z obou stran opečeme maso. Přidáme žampiony, sušenou šunku na proužky a sušená rajčata pokrájená na drobno, trošku podlijeme vodou a necháme podusit. Můžeme dosolit, opepřit a přidat ještě trochu provensálského koření. Vodu necháme vydusit a můžeme podávat. Příloha: Americké brambory (brambory i se slupkou uvařit ne zcela do měkka, pokrájet podélně na 1/4, přendat na plech s peč. papírem, pokapat olivovým olejem a posypat grilovacím kořením. Péct do křupava - já v plynové troubě asi 30 min. naplno).
Poznámka k receptu na Motýlci z Provence: http://recepty-od-sofie.webnode.cz/recepty/hlavni-...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Motýlci z Provence, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sofie1973
- Datum vložení: 25.11.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 kuřecí prsa olej, provensálské koření lžíce másla žampiony na plátky - cca 5 ks (nebo menší konzerva) 4 plátky sušené šunky 2 sušená rajčata
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na motýlci z provence,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Motýlci z Provence - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Motýlci z Provence
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|