|
Recept na Morský čert v papilotke
Recept na Morský čert v papilotke je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Morský čert v papilotke budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500-700 g filetov z morského čerta (queue de lotte), 200g sušených paradajok naložených v olivovom oleji, 200 g šunky, panenský olivový olej, čerstvá bazalka, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Morský čert v papilotke
Recept na Morský čert v papilotke: Sušené paradajky rozmixujeme s olivovým olejom, štipkou soli a s dobrou hrsťou bazalky. Na papier na pečenie poukladáme šunnku, natrieme ju paradajkovo-bazalkovou zmesou, na ňu dáme rybu a zakryjeme ďalšou vrstvou paradajok. Zakrútime do šunky a všetko pevne zavinieme do papiera na pečenie. Konce zakrútime, aby vznikli akési velikánske cukríky. Poukladáme ich spojom nahor, aby pri pečení tekutina nevytiekla a ryba sa nepripálila. Pečieme 20-30 minút v rúre predhriatej na 200°C podľa veľkosti papilotiek a výkonnosti rúry. Podávame s jednoduchým šalátom ochuteným iva citrónovou šťavou a panenským olivovým olejom.
Poznámka k receptu na Morský čert v papilotke: ďakujem, dievčence
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Morský čert v papilotke, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 28.07.2012
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 500-700 g filetov z morského čerta (queue de lotte), 200g sušených paradajok naložených v olivovom oleji, 200 g šunky, panenský olivový olej, čerstvá bazalka, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na morský čert v papilotke,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Morský čert v papilotke - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Morský čert v papilotke
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|