|
Recept na Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou
Recept na Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g mořské tresky 180 g másla 1,5 lžičky kmínu 2-3 stonky řapíkatého celeru 100 g baby mrkve 150 g hnědých žampionů sůl, pepř olivový olej citron- štáva + na omáčku: 25-30 g ančoviček 1 PL nahrubo nasekané petrželky 80-100 ml Majolky® 2 ČL hrubozrnné hořčice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou
Recept na Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou: Filety mořské tresky omyjeme a osušíme, zakapneme citronovou šťávou a posypeme pepřem a kmínem. Hnědé žampiony omyjeme, pokrájíme na malé plátky. Řapíkatý celer omyjeme, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Na plech si připravíme pečící papír, který pokapame olivovým olejem, kam položíme filety z tresky. Obložíme kousky řapíkatého celeru a plátky hub a dáme zapéci na 170 stupňů do předehřáté trouby. Při pečení, ryby občas poléváme přepuštěným máslem. Nakonec přidáme baby mrkvičky a pečeme ještě 10 minut. Než budou filety tresky hotové, připravíme si studenou omáčku : Ančovičky nakrájíme nadrobno a spolu s nasekanou petrželkou nebo libečkem dáme do misky. Přimícháme Majolku® /jogurt/, hořčici a zamícháme. Upečené filety z tresky podáváme se studenou omáčkou. Podáváme buď jen se salátem, nebo i s bramborem.
Poznámka k receptu na Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou: Děkuji všem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 28.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 800 g mořské tresky 180 g másla 1,5 lžičky kmínu 2-3 stonky řapíkatého celeru 100 g baby mrkve 150 g hnědých žampionů sůl, pepř olivový olej citron- štáva + na omáčku: 25-30 g ančoviček 1 PL nahrubo nasekané petrželky 80-100 ml Majolky® 2 ČL hrubozrnné hořčice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|