|
Recept na Mléčná marcipánka (modelovací hmota)
Recept na Mléčná marcipánka (modelovací hmota) je zařazen v kategorii cukroví - nepečené.
K přípravě Mléčná marcipánka (modelovací hmota) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg cukr moučka 0,273 sušené mléko 0,273 ztužený pokrmový tuk 0,040 fondán 0,273 škrobový sirup 0,070 vanilinové aroma 0,008 (cukr vanilin) rumové aroma 0,005 voda 0,050 4 kg cukr moučka 1,092 sušené mléko 1,092 ztužený pokrmový tuk 0,160 fondán 1,092 škrobový sirup 0,280 vanilinové aroma 0,032 (cukr vanilin) rumové aroma 0,020 voda 0,200.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mléčná marcipánka (modelovací hmota)
Recept na Mléčná marcipánka (modelovací hmota): Do kotle s hákem dáme prosátý moučkový cukr se škrobovým sirupem, prosáté sušené mléko, změklý ZPT (ztužený pokrmový tuk), fondán, rumové aroma i vanilkové aroma (cukr vanilin). Za pomalého chodu mícháme a postupně přiléváme vodu, než docílíme požadované konsistence (už by se měla tvarovat do sebe s malých hrudek). Nakonec hmotu propracujeme na stole (hmota by měla být hladká bez kousků smetanové barvy)a zabalíme do igelitu a necháme odležet. Modelovací hmotu můžeme barvit potravinářským barvivem.
Poznámka k receptu na Mléčná marcipánka (modelovací hmota): Místo kotle s hákem můžete použít kuchyňský robot. Údaje jsou určeny v kilogramech.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mléčná marcipánka (modelovací hmota), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: strakova
- Datum vložení: 26.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Cukroví - Nepečené
- Suroviny: 1 kg cukr moučka 0,273 sušené mléko 0,273 ztužený pokrmový tuk 0,040 fondán 0,273 škrobový sirup 0,070 vanilinové aroma 0,008 (cukr vanilin) rumové aroma 0,005 voda 0,050 4 kg cukr moučka 1,092 sušené mléko 1,092 ztužený pokrmový tuk 0,160 fondán 1,092 škrobový sirup 0,280 vanilinové aroma 0,032 (cukr vanilin) rumové aroma 0,020 voda 0,200
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mléčná marcipánka (modelovací hmota),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mléčná marcipánka (modelovací hmota) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mléčná marcipánka (modelovací hmota)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|