|
Recept na Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí
Recept na Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Maso opravdových mušlí či šneků se nahradí mletými drůbežími žaludky: 200 g žaludků drůbežích - uvařit doměkka a jemně umlít 1 vejce sůl, pepř 2 stroužky česneku - utřít 1 ČL koření , např. Gyros nebo grilovací 2 ČL pažitky nebo petrželky - jemně nasekat 50 g strouhané housky - na zahuštění ---------------- 1 PL tuku - na vymazání lastur či ulit ---------------- lastury mušlí svatojakubských nebo i ulity šneků - prázdné, vyvařené.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí
Recept na Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí: K umletým žaludkům přidat vejce, všechno koření a zahustit strouhankou. Směs důkladně promíchat, je-li řídká, přidat ještě strouhanku. Lastury či ulity vymazat tukem, naplnit nádivkou a naskládat na plech. Do nádivky v každé lastuře udělat malou prohlubeň a vložit kousek másla. Péct cca 15 - 20 minut.
Poznámka k receptu na Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí: Pod názvem "Nadívaní hlemýždi a mušle" jsem si kdysi vystřihla z nějakého časopisu - líbilo se mi to, protože koupit si šneky nebo mušle nebylo možné. Když jsem vyzkoušela, tak nám i chutnalo a hezky to vypadalo. Šnečí ulity nemám, tak jsem dala jen do lastur.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nadja (Naďa)
- Datum vložení: 31.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Maso opravdových mušlí či šneků se nahradí mletými drůbežími žaludky: 200 g žaludků drůbežích - uvařit doměkka a jemně umlít 1 vejce sůl, pepř 2 stroužky česneku - utřít 1 ČL koření , např. Gyros nebo grilovací 2 ČL pažitky nebo petrželky - jemně nasekat 50 g strouhané housky - na zahuštění ---------------- 1 PL tuku - na vymazání lastur či ulit ---------------- lastury mušlí svatojakubských nebo i ulity šneků - prázdné, vyvařené
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|