|
Recept na Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Recept na Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb. je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Sójová pasta Miso, tuniakový vývar, losos, tuniak, maslová ryba, ryžové rezance, wakame riasy,mrkva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Recept na Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.: Skôr ako začneme pripravíme si vývar z tuniaka. Vo vode uvaríme nasekaného tuniaka, nepridávame žiadne koreniny. Varíme až kým sa tuniak nerozpadne a po uvarení cez plátno precedíme. Necháme zovrieť a pridáme miso pastu podľa chuti. Cca na liter asi tak 100gr. Pri tom ako sa nám uvaril vývar sme nakrájali riasy a mrkvu na rezance a uvarili v osolenej vode. K vriacemu vývaru pridáme uvarenú mrkvu a riasy, dochutíme soľou a necháme prevrieť. Keď nám polievka vrie okamžite nalejeme do misiek na ryžové rezance a vložíme na kocky nakrájané ryby. Pokým polievka trochu schladne ryba sa uvarí.
Poznámka k receptu na Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.: Táto polievka je určená hlavne pre priaznivcov sushi :) Prajem dobrú chuť. Len pre zaujímavosť, miso polievka sa v japonsku pripravuje na 45 spôsobov. Základom je dashi a miso, ďalšie suroviny závisia od oblasti kde sa pripravuje.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Moshe (Moshe Otter)
- Datum vložení: 18.11.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Sójová pasta Miso, tuniakový vývar, losos, tuniak, maslová ryba, ryžové rezance, wakame riasy,mrkva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|