|
Recept na Mé dva slané záviny
Recept na Mé dva slané záviny je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Mé dva slané záviny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1. závin: 1/2 listového cesta (celé vážilo 500g) olej 150 g žampiony - šampiňóny 250 g tvaroh 1 uvarený prelisovaný zemiak soľ čierne korenie polovička póru 2. závin: 1/2 listového cesta 150 g mäsitej údenej slaniny 1 menšia cibuľa 800 g kyslej kapusty - zelí rasca soľ čierne korenie menšia cibuľa na potretie - 1 vajíčko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mé dva slané záviny
Recept na Mé dva slané záviny: Listové cesto rozmrazíme, rozdelíme na dve polovice a vyvaľkáme na cca 2 mm. Naplníme vychladnutými náplňami, zavinieme, potrieme rozšľahaným vajcom, popicháme špáratkom a dáme piecť - u mňa 10 min na 200 stupňov, potom 25 min na 180 stupňov. 1. náplň Na oleji podusíme pokrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme. Do vychladnutého primiešame tvaroh a zemiak, pokrájaný pór. 2. náplň Slaninu drobne nakrájame, necháme vyškvariť, potom podusíme na nej pokrájanú cibuľu. Pridáme premytú prekrájanú kapustu, okoreníme rascou - kmínom a čiernym korením, príp. dosolíme. Zhruba 5 minút dusíme, necháme vychladnúť.
Poznámka k receptu na Mé dva slané záviny: Ďakujem za komentáre i body, ak vyskúšate a zachutí niekomu, budem rada. Závin so šampiňónmi je u nás veľmi obľúbený, viac ako ten s kapustou. Do kapusty zvyknem nakrájať aj údenú klobásu...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mé dva slané záviny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 06.03.2011
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 1. závin: 1/2 listového cesta (celé vážilo 500g) olej 150 g žampiony - šampiňóny 250 g tvaroh 1 uvarený prelisovaný zemiak soľ čierne korenie polovička póru 2. závin: 1/2 listového cesta 150 g mäsitej údenej slaniny 1 menšia cibuľa 800 g kyslej kapusty - zelí rasca soľ čierne korenie menšia cibuľa na potretie - 1 vajíčko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mé dva slané záviny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mé dva slané záviny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mé dva slané záviny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|