|
Recept na Maso "po čínsku"
Recept na Maso "po čínsku" je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Maso "po čínsku" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Marináda: 2 vejce, 2 pol. lž. hořčice, 2 pol. lž. Solamylu, 1 pol. lž. maggi, 1 káv. lž. soli, 1 káv. lž. worchesteru, 1 káv. lž. sojové omáčky, 1 káv. lž. mleté papriky, 1 pol. lž. kečupu, 2 stroužky česneku, pepř 4 plátky drůbežího masa olej na pánev.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maso "po čínsku"
Recept na Maso "po čínsku": Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů. Pánev s olejem rozehřejeme a maso z obou stran opečeme. Jako příloha jsou nejlepší brambory jakkoliv připravené.
Poznámka k receptu na Maso "po čínsku": Tohle je recept, který u nás ve vesnici v porevoluční době dělala asi každá rodina, v tu dobu to pro nás byla neuvěřitelná dobrota, kdysi ho mamka s babičkou připravovala z prsou z našich vypěstovaných moráků, to se nám dělávaly boule za ušima. Možná tímto receptem tu vyvolám vlnu diskuze, ale věřte, hledala jsem tu tento recept, nenašla jsem ho a jinak ho nazvat jsem nedokázala, prostě od malička mám tento recept spjat s názvem "maso po čínsku".
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maso "po čínsku", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 26.07.2011
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Marináda: 2 vejce, 2 pol. lž. hořčice, 2 pol. lž. Solamylu, 1 pol. lž. maggi, 1 káv. lž. soli, 1 káv. lž. worchesteru, 1 káv. lž. sojové omáčky, 1 káv. lž. mleté papriky, 1 pol. lž. kečupu, 2 stroužky česneku, pepř 4 plátky drůbežího masa olej na pánev
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maso "po čínsku",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maso "po čínsku" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maso "po čínsku"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|