Recept na Maso na pórku
Recept na Maso na pórku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Maso na pórku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Lze připravovat z vepřového, hovězího či mletého masa 40 dkg drobně nakrájeného nebo klasická mletá 50 dkg pórku 2 lžíce oleje 1 lžíce hladké mouky 2 dcl vývaru sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maso na pórku
Recept na Maso na pórku: Pórek pokrájený na půlkolečka podusíme asi 8 minut, přidáme maso a krátce opečeme, zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem a okořeníme. Dusíme při občasném zamíchání do měkka. Příloha bambory.
Poznámka k receptu na Maso na pórku: Vynikající!!!! Za málo peněz hodně muziky, úplně mě mrzelo, že jsem toho neuvařila víc. Mńam!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maso na pórku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 10.06.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Lze připravovat z vepřového, hovězího či mletého masa 40 dkg drobně nakrájeného nebo klasická mletá 50 dkg pórku 2 lžíce oleje 1 lžíce hladké mouky 2 dcl vývaru sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maso na pórku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maso na pórku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maso na pórku
|
|