|
Recept na Marinovaný steak ze žraloka
Recept na Marinovaný steak ze žraloka je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Marinovaný steak ze žraloka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 žraločí steaky, olivový olej na smažení, 100 ml bílého vína, hladká mouka, 1 vejce, sůl Marináda: nadrobno nasekaná zelená petrželka, 1 najemno nakrájená cibule, nadrobno nasekaný tymián, 2 podrcené bobkové listy, 100 ml olivového oleje, citronová šťáva, mletý pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinovaný steak ze žraloka
Recept na Marinovaný steak ze žraloka: Nejprve připravíme marinádu smícháním všech ingrediencí. Rybí maso omyjeme, osušíme a naložíme přes noc do marinády. Z vína, vejce, mouky a soli připravíme těstíčko, do nějž namočíme marinované steaky a usmažíme je na vyšší vrstvě olivového oleje.
Poznámka k receptu na Marinovaný steak ze žraloka: Zdroj - recept je od pana Milana Paličky (Mánek).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinovaný steak ze žraloka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 21.06.2012
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 žraločí steaky, olivový olej na smažení, 100 ml bílého vína, hladká mouka, 1 vejce, sůl Marináda: nadrobno nasekaná zelená petrželka, 1 najemno nakrájená cibule, nadrobno nasekaný tymián, 2 podrcené bobkové listy, 100 ml olivového oleje, citronová šťáva, mletý pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinovaný steak ze žraloka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinovaný steak ze žraloka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinovaný steak ze žraloka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|