RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami, recepty Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami, Marinované, vepřové, plátky, se, zelenými, fazolkami


Recept na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami

Recept na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,5 kg bravčového (veprového) mäsa zo stehna alebo z pliecka, 100 g prerastenej slaniny, 500 g mrazených fazuľových strukov, 2 veľké cibule, 5-6 strúčikov cesnaku, 3 pl trstinového cukru, olivový olej, smotana na varenie, čerstvo namleté čierne korenie, soľ.

Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami
Zvětšit obrázek

Recept na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami

Recept na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami:
Mäso nakrájame na čo najtenšie plátky - nevyklepávame -, osolíme, okoreníme a na 24 hodín naložíme do marinády pripravenej zo 100 ml smotany a 3 pl olivového oleja. Dáme do chladničky a počas marinovania 5-6 krát vrstvy mäsa preložíme. Pred pečením mäsa si ošúpeme cibuľu, nakrájame ju na tenké polkolieska a orestujeme na 1pl olivového oleja. Len čo začne cibuľa púšťať šťavu, zasypeme ju trstinovým cukrom a za stáleho miešania skaramelizuje. Dno zapekacej misy vytrieme strúčikom cesnaku a rovnomerne poukladáme polovicu mäsových plátkov. Na ne dáme rozpolené strúčky cesnaku, z ktorých sme vybrali nestráviteľný zelený klíčok. Na to položíme zvyšok mäsa, naň rozprestrieme skaramelizovanou cibuľou aj s výpekom. V šálke zmiešame 100 ml smotany s olivovým olejom a zalejeme bravčovbé plátky. Navrch dáme tenké plátky prerastenej slaniny a zakryjeme papierom na pečenie, ktorý predtým namočíme do studenej vody a pokrkváme. Pečieme na prostrednom rošte približne hodinu - podľa rúry - pri 180°C. Podávame s gratinovanými alebo s varenými zemiakmi.

Poznámka k receptu na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami:
To vrstvení a prokládání surovin v pekáčku je zajímavé a v závěru je jídlo určitě velice chutnéRecept se mi líbí+2

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: amalia
  • Datum vložení: 19.01.2012
  • Počet porcí: 5-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1,5 kg bravčového (veprového) mäsa zo stehna alebo z pliecka, 100 g prerastenej slaniny, 500 g mrazených fazuľových strukov, 2 veľké cibule, 5-6 strúčikov cesnaku, 3 pl trstinového cukru, olivový olej, smotana na varenie, čerstvo namleté čierne korenie, soľ
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist