RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky), recepty Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky), Marinované, , kuřecí, hroznem, (i, diabetiky)


Recept na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky)

Recept na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky) je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kuřecí čtvrtky Asi 4 PL kečupovo hořčičné marinády – viz POZN. Několik kapek ostrého kečupu (nemusí být) Pár kapek zeleného chilli koření (nemusí být) Hroznové víno bez jader (množství dle sebe), - já dala asi 15 kuliček Africký olej z hroznů a pomerančů – několik kapek – viz POZN. 2 dcl suchého bílého vína Tuk (já použila slunečnicový olej), voda na podlití, sůl na dochucení.

Marinované  kuřecí s hroznem (i pro diabetiky)
Zvětšit obrázek

Recept na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky)

Recept na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky):
Nejprve si nalijeme marinádu a olej do misky, pokud chceme ostřejší, přidáme i ostrý kečup a chilli a pečlivě promícháme. Marinádou potřeme čtvrtky ze všech stran i pod kůží a necháme odležet aspoň na 1 hodinu. Do misky vložíme několik rozmáčknutých nebo přeříznutých kuliček vína a pečlivě je ve zbytku marinády obalíme, pomačkáme a rovněž odložíme. Po této době rozpálíme tuk a zprudka na něm maso opečeme, pak stříkneme trochu vody a dusíme. Asi po 20 minutách vlijeme do misky s vínem víno tekuté, pečlivě promísíme zbytek marinády a i s hroznem přidáme k masu, dusíme dál cca 15 - 20 min. – do měkka. Poléváme šťávou s rozmačkaným hrozny, které ještě změklé pěkně rozmačkáme o stěnu pánve nebo kastrolu, aby se jejich šťáva promísila s výpekem. A maso obracíme. Vypneme sporák a necháme 10 min.dojít, dochutíme solí. Šťáva chutná sladkokysele, připomíná ty směsi Uncle bens a maso je šťavnaté. Na talíři přelijeme maso šťávou a můžeme přidat i hroznové víno jako ozdobu. Jako příloha se hodí rýže, brambory nebo i jen pečivo. Já přílohu nedělala žádnou . Recept je můj vlastní výmysl, jídlo je velmi lehké a v těchto horkých dnech přímo ideální.

Poznámka k receptu na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky):
Kořeněný olej Exotická Afrika jsem koupila v Lídlu, měli tam asi 8 druhů o obsahu 100 ml, koupila jsem je na vyzkoušení. Tenhle se skládá z řepkového oleje, extraktu pomeranče, kmínu, chilli, hřebíčku, koriandru, zázvoru, muškátového oříšku, kardamomu Marinádu jsem taktéž koupila v Lídlu - je velmi jemná.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 20.10.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 2 kuřecí čtvrtky Asi 4 PL kečupovo hořčičné marinády – viz POZN. Několik kapek ostrého kečupu (nemusí být) Pár kapek zeleného chilli koření (nemusí být) Hroznové víno bez jader (množství dle sebe), - já dala asi 15 kuliček Africký olej z hroznů a pomerančů – několik kapek – viz POZN. 2 dcl suchého bílého vína Tuk (já použila slunečnicový olej), voda na podlití, sůl na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované kuřecí s hroznem (i pro diabetiky)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist