Recept na Makrela po řecku
Recept na Makrela po řecku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Makrela po řecku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 makrely citron olivový olej cibule loupaná rajčata 400g sůl olivy 1-2 dl červeného suchého vína možno trochu cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Makrela po řecku
Recept na Makrela po řecku: Rozmražené makrely bez hlavy okyselíme citronem a osolíme. Pak je osušíme a opékáme z obou stran na oleji. Na jiné pánvi osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme rajčata, olivy, přilijeme víno, podusíme, můžeme malinko osladit podle chuti. Vložíme opečené makrely a ještě společně dusíme asi 7 minut. Podáváme s vařenými brambory, ale umím si k tomu představit i rýži.
Poznámka k receptu na Makrela po řecku: Zdroj: Velký rybí receptář Miloše Štěpničky, upraveno
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Makrela po řecku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 02.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 makrely citron olivový olej cibule loupaná rajčata 400g sůl olivy 1-2 dl červeného suchého vína možno trochu cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na makrela po řecku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Makrela po řecku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Makrela po řecku
|
|