Recept na Losos s křenovým přelivem
Recept na Losos s křenovým přelivem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Losos s křenovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety z lososa sůl, citron koření Kabajaki - je to koření na ryby, dá se pužít i jiné olivový olej (ne panenský), máslo Přeliv: 200 ml zakysané smetany 2 lžíce Majolky® 2 lžíce nastrouhaného křenu 1 lžička cukru 1 lžička worcesteru 1 lžička sojové omáčky 2 lžičky panenského olivového oleje citronová šťáva podle chuti trochu soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Losos s křenovým přelivem
Recept na Losos s křenovým přelivem: Filety z lososa pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením a necháme odpočinout. Křenový přeliv připravíme smícháním všech surovin. Rozehřejeme olej, přidáme kousek másla a lososa opečeme. Na talíři porce přelijeme křenovým přelivem. Nejlepší příloha jsou vařené, nebo šťouchané brambory.
Poznámka k receptu na Losos s křenovým přelivem: Inspirace - kniha paní R. Zlaté - Co budu dnes vařit. Koření Kabajaki kupuju u Antonína a na ryby je úžasné.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos s křenovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mysulka (Lenka)
- Datum vložení: 29.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety z lososa sůl, citron koření Kabajaki - je to koření na ryby, dá se pužít i jiné olivový olej (ne panenský), máslo Přeliv: 200 ml zakysané smetany 2 lžíce Majolky® 2 lžíce nastrouhaného křenu 1 lžička cukru 1 lžička worcesteru 1 lžička sojové omáčky 2 lžičky panenského olivového oleje citronová šťáva podle chuti trochu soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos s křenovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos s křenovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos s křenovým přelivem
|
|