|
Recept na Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky
Recept na Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 středně velký lilek, 4 žampiony, 1 kus zelené cibulky, 4 kusy sušených rajčat v oleji, 50g uzených korbáčiků, 1 vajíčko, olivový olej, pepř, kmín, špetka soli..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky
Recept na Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky: Lilek překrojíme, do dužiny nakrájíme do mřížky, osolíme a necháme vypotit. Poté sůl otřeme papírovou útěrkou, lilek pokapeme olivovým olejem a dáme na pečící papír upéct dohněda. Vychladíme. Na olivovém oleji osmažíme zelenou cibulku nakrájenou na kolečka, přidáme na plátky nakrájené žampiony, na nudličky nakrájená sušená rajčata, okmínujeme, osolíme špetkou soli, podlijeme troškou vody, aby se dobře podusily žampiony. Když se voda zredukuje, přidáme vydlabanou dřeň lilků, kterou trochu rozmělníme vidličkou. Směs podle potřeby opepříme a ještě chvilku dusíme. Nakonec přidáme nadrobno nakrájené korbáčky a vajíčko. Necháme srazit a plníme do prázdných lilků. Zapékáme na 250 stupňů ještě asi 10 minut, nejlépe horkým vzduchem. Vhodná příloha je chléb
Poznámka k receptu na Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky: Můj experiment :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 14.12.2013
- Počet porcí: 1 lilek
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 středně velký lilek, 4 žampiony, 1 kus zelené cibulky, 4 kusy sušených rajčat v oleji, 50g uzených korbáčiků, 1 vajíčko, olivový olej, pepř, kmín, špetka soli.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|