Recept na Kuřecí rošťák
Recept na Kuřecí rošťák je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Kuřecí rošťák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 vejce 100ml piva 3lžíce hl.mouky 2lžíce solamylu 1lžíce sojové omáčky 1lžíce hořčice špetka pepře 500g kuřecího masa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí rošťák
Recept na Kuřecí rošťák: 1)Nejprve si ze všech surovin připravíme marinádu. 2)Kuřecí maso nakrájíme na kousky a necháme marinovat(nejméně 3hodiny,může se nechat i přes noc). 3)Pak kousky na oleji smažíme do zlatova.Jako přílohu dáme staročeskou bramborovou kaši.
Poznámka k receptu na Kuřecí rošťák: Přidávám bodík,je to výborné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí rošťák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Antik10 (Aneta Fejfarová)
- Datum vložení: 22.10.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: 2 vejce 100ml piva 3lžíce hl.mouky 2lžíce solamylu 1lžíce sojové omáčky 1lžíce hořčice špetka pepře 500g kuřecího masa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí rošťák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí rošťák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí rošťák
|
|