Recept na Kuřecí rarášci z Brna
Recept na Kuřecí rarášci z Brna je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí rarášci z Brna budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí prsíčka 500 gr Vejce - 2 ks Olej Solamyl - 2 PL Hladká mouka - 3 PL Sojová om. - 3 PL Hořčice plnotučná - 3 PL Pivo cca 1,5 dl Česnek - 2 prolisované stroužky Koření na Čínu - 1 KL.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí rarášci z Brna
Recept na Kuřecí rarášci z Brna: Smícháme mouku+solamyl+sójovku+vajíčka+kořčici+pivo+česnek+čínu a pořádně promícháme (já použil el.míchač).Vznikne marináda. Maso nakrájené na kousky necháme marinovat v marinádě nejméně 1h (nejlépe do druhého dne). Potom maso osmažíme "svižně" na oleji,necháme na ubrousku okapat a dáme na chvilku do nahřáté trouby. Po cca 10 minutách ho podáváme s hranolky a nebo s čím chcete. Já ho zkonzumoval jen tak ...(s tatarkou) .
Poznámka k receptu na Kuřecí rarášci z Brna: Ono se může zdát že 500gr masa je hodně ale opak je pravdou. Když si k tomu uděláte hranolky či obyč. brambory , tak je to opravdu jen pro dva.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí rarášci z Brna, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cekrops (Víťa)
- Datum vložení: 30.03.2014
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí prsíčka 500 gr Vejce - 2 ks Olej Solamyl - 2 PL Hladká mouka - 3 PL Sojová om. - 3 PL Hořčice plnotučná - 3 PL Pivo cca 1,5 dl Česnek - 2 prolisované stroužky Koření na Čínu - 1 KL
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí rarášci z brna,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí rarášci z Brna - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí rarášci z Brna
|
|