|
Recept na Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem
Recept na Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kuřecích prsních řízků 3-4 PL divokých brusinek 150 ml červeného vína koření na divočinu, sůl, pepř olej 2 ČL hořčice 2 ČL solamylu 2 ČL sojové omáčky vývar kuřecí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem
Recept na Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem: Kuřecí maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na silnější plátky a lehce poklepeme rukou. Prsíčka potřeme směsí s hořčice, sojové omáčky, soli, pepře a koření na divočinu. V této směsi necháme prsíčka v chladu asi 2 hodiny. Kuřecí prsa vyndaná z marinády, zprudka orestujeme na pánvi z obou stran pěkně dozlatova. Vyjmeme z pánve a dál udržujeme v teple. Výpek lehce zaprášíme solamylem, přidáme marinádu z prsíček, malinko vývaru, divoké brusinky, červené víno a zamícháme. Salsu pak vyredukujeme do krémové a lesklé konzistence. Podáváme na ohřátém talíři se šťouchaným bramborem.
Poznámka k receptu na Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem: Nadja: Nadji, již jsem Aničce psala na SZ, vše k nim, u nás se prodávají jen brusinky divoké, pod tímto názvem, kupuje je právě do omáček, jinak je neznám, jsou ve skleničce, ale jsou i jiné v sáčku sušené, Canadské apod, já mám od dcery z USA zase jiné, ale někdy je nafotím, ty , co dávám do omáček, teď jsme je zblajzli
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 03.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g kuřecích prsních řízků 3-4 PL divokých brusinek 150 ml červeného vína koření na divočinu, sůl, pepř olej 2 ČL hořčice 2 ČL solamylu 2 ČL sojové omáčky vývar kuřecí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|