|
Recept na Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou
Recept na Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g kuřecích prsíček, 1 větší cuketa, 4 malé "Delicias červené chilli papričky" 1 PL sojové omáčky, 1PL worcesterové omáčky, 50 ml oleje, 3 zelené jarní cibulky, čerstvý mletý pepř, sůl + vývar kuřecí, špetka sypké uzené červené papriky, 1 PL solamylu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou
Recept na Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou: Cibulky pokrájíme na kolečka. Omytou cuketu pokrájíme na malé kostičky a necháme chvíli vypotit. Kuřecí prsíčka kuchyňsky upravíme, nakrájíme na menší kousky, promícháme s olejem, sojovou omáčkou a trochou worcesterové omáčky. Přidáme sůl, pepř, špetku uzené červené papriky, zamícháme a necháme v chladu cca 30 minut odležet. Před restováním přidáme k naloženému masu ještě lžíci solamylu a zamícháme. Naložené kuřecí kousky opečeme na rozpálené pánvi krásně dozlatova, přidáme polovinu pokrájených cibulek a promícháme s přidanými cuketovými kostičkami a červenými chilli papričkami, malinko podlijeme kuřecím vývarem a dál restujeme. Přidáme zbylou pokrájenou cibulku, zamícháme a nakonec dochutíme podle každého solí pepřem a zbylou worcesterovou omáčkou. Podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou: Maso je chutné a pikantní.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 24.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 600 g kuřecích prsíček, 1 větší cuketa, 4 malé "Delicias červené chilli papričky" 1 PL sojové omáčky, 1PL worcesterové omáčky, 50 ml oleje, 3 zelené jarní cibulky, čerstvý mletý pepř, sůl + vývar kuřecí, špetka sypké uzené červené papriky, 1 PL solamylu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|