|
Recept na Kuřátko pod žampionovou čepicí
Recept na Kuřátko pod žampionovou čepicí je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřátko pod žampionovou čepicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí díly-u nás 4 stehna 1 větší cibule 3 stroužky česneku 400 g žampionů 1 paprikový lusk 2x 200 ml kuřecího vývaru 1 lžíce solamylu grilovací koření sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřátko pod žampionovou čepicí
Recept na Kuřátko pod žampionovou čepicí: Omyté a osušené porce kuřete osolíme a posypeme grilovacím kořením, kolik má kdo rád a naskládáme do pekáčku, podlijeme polovinou kuřecího vývaru, přikryjeme a dáme péct na půl hodiny. Zatím si nakrájíme cibuli nadrobno, žampiony i česnek na plátky, papriku na proužky. Po uplynutí 30 minut kuře polijeme druhou polovinou vývaru, posypeme cibulí, česnekem, paprikou a navrch nasypeme žampiony, dáme zpátky do trouby a dopečeme dalších 20-30 minut. Ke konci si rozmícháme solamyl v malém množství vody, přilijeme do šťávy a promícháme.
Poznámka k receptu na Kuřátko pod žampionovou čepicí: Za desetBibinko máš to moc hezkédělávám podobně,ale bez solamylu a papriky.Ten paprikový lusk tomu dodá takový ten šmrncovní"ocásek"
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřátko pod žampionovou čepicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 30.08.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí díly-u nás 4 stehna 1 větší cibule 3 stroužky česneku 400 g žampionů 1 paprikový lusk 2x 200 ml kuřecího vývaru 1 lžíce solamylu grilovací koření sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřátko pod žampionovou čepicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřátko pod žampionovou čepicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřátko pod žampionovou čepicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|