|
Recept na Krůtí závitky ve vinné omáčce
Recept na Krůtí závitky ve vinné omáčce je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí závitky ve vinné omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg krůtích prsíček 100 g mrkve 100 g špenátového protlaku bazalka sůl, pepř 40 g másla (nebo kvalitní olej) 1,25 dl suchého bílého vermutu 1 polévková lžíce pikantní hořčice 2 dl kysané smetany 1 dl zeleninového vývaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí závitky ve vinné omáčce
Recept na Krůtí závitky ve vinné omáčce: Prsíčka rozložíme na plát, jemně naklepeme přes folii, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Potřeme špenátovým protlakem, poklademe hranolky mrkve a stočíme do rolády. Opečeme na másle, aby se maso zatáhlo, podlijeme vývarem a vermutem a dusíme. Podléváme vývarem nebo horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, do výpeku dáme hořčici smíchanou se smetanou a mírně provaříme. Roládu nakrájíme a podáváme přelitou omáčkou.
Poznámka k receptu na Krůtí závitky ve vinné omáčce: Maso také můžeme rozdělit na menší plátky, doba dušení se tím zkrátí. Špenát a mrkev pak rozdělíme podle počtu plátků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí závitky ve vinné omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Olina-preclik (Olga Preclíková)
- Datum vložení: 18.06.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 0,5 kg krůtích prsíček 100 g mrkve 100 g špenátového protlaku bazalka sůl, pepř 40 g másla (nebo kvalitní olej) 1,25 dl suchého bílého vermutu 1 polévková lžíce pikantní hořčice 2 dl kysané smetany 1 dl zeleninového vývaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí závitky ve vinné omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí závitky ve vinné omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí závitky ve vinné omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|