RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem, recepty Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem, Krůtí, maso, na, červené, zelenině, , tymiánem


Recept na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem

Recept na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Krůtí maso(měla jsem malé stehno), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 velká mrkev, 1 červená paprika, 5 cherri rajčátek, 250 ml kuřecího vývaru, citronová šťáva, česnek prášek, 1 lžička rozmarýnu, 3 lžičky tymiánu, 2 lžičky solamylu, olej na vymazání pekáče, sůl..

Krůtí maso na červené zelenině s  tymiánem
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem

Recept na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem:
Krůtí maso si omyjeme, dočistíme, vysušíme, osolíme-ne moc,kuřecí vývar je slaný a necháme být. Zeleninu si nakrájíme na malé čtverečky, cibuli na poloměsíčky a česnek na plátky, vše promícháme a dáme do vymazaného pekáče. Na zeleninu položíme krůtí maso, všechno posypeme rozmarýnem, tymiánem-toho se nebojte můžete ho dát klidně i víc a ještě dáme česnek prášek a pokapeme citronovou šťávu přímo na maso. Pak už jen podlijeme vývarem, přikryjeme a dáme na hodinu péct, po 5O ti minutách přeléváme maso vzniklou šťávou, podlijeme zbytkem vývaru, do kterého rozmícháme solamyl, dáme do šťávy, v pekáči promícháme, už ho nepřikrýváme a necháme 15-20 minut dopéct na barvičku masa.

Poznámka k receptu na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem:
Vybrala jsem si zeleninu jedné barvy, nejdřív jsem si připravila úplně jinou zeleninu, nakonec jsem byla po obědě ráda, že jsem zvolila tu červenou, protože jsme si jídlo pochvalovali. Podávala jsem k tomu bramborové knedlíky, ale může být v podstatě jakákoliv příloha.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 27.04.2012
  • Počet porcí: 2-3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Krůtí maso(měla jsem malé stehno), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 velká mrkev, 1 červená paprika, 5 cherri rajčátek, 250 ml kuřecího vývaru, citronová šťáva, česnek prášek, 1 lžička rozmarýnu, 3 lžičky tymiánu, 2 lžičky solamylu, olej na vymazání pekáče, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí maso na červené zelenině s tymiánem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist