|
Recept na Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích
Recept na Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krůtích (drůbežích) prsou, sůl, pepř, rozmarýn, olej, 1 pomeranč, solamyl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích
Recept na Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích: Plátky masa nakrájíme přes vlákno na co nejdelší proužky cca 2 cm široké. Dáme je do mísy se 3 lžícemi oleje, promícháme je spolu se solí, pepřem a sušeným rozdrceným rozmarýnem a necháme asi hodinu odpočinout. Před smažením maso posypeme solamylem a promícháme, aby bylo maso rovnoměrně obalené. Poté rozehřejeme teflonovou pánev a naskládáme na ni nudličky masa, jednu vedle druhé abychom využili co nejvíce místa. Zprudka opečeme z jedné strany a otočíme. Oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké plátky o poklademe je na otočenou, opečenou stranu masa. Zakryjeme poklicí a necháme dopéci. Podáváme s opečenými brambory.
Poznámka k receptu na Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích: Zrovna to dělám snad se mi topovede
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 17.05.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 plátky krůtích (drůbežích) prsou, sůl, pepř, rozmarýn, olej, 1 pomeranč, solamyl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|