|
Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách
Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Křupavý losos na zelených fazolkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety z lososa - 4 lžičky nasekaných nejlépe čerstvých bylinek: bazalka,,tymián,máta - 4 stroužky česneku nakrájené na plátky - sůl, pepř, příp. koření na ryby Kotányi - chleba nebo jiné bílé pečivo nakrájené na kostičky - malé žampiony - olivový olej - citron.šťáva Příloha: - fazolové lusky mražené - 2 plátky slaniny(nebo sušené šunky) - červená cibule - sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách
Recept na Křupavý losos na zelených fazolkách: Filety nařízneme a vetřeme část posekaných bylinek a vsuneme plátky česneku. Osolíme, opepříme, příp. posypeme kořením na ryby (např. Kotányi) a zbytkem bylinek. Filety vložíme do olivovým olejem vytřené nádoby a posypeme kostičkami chleba, který trochu zakápneme oliv.olejem a celé ještě pokapeme citrónovou šťávou a obložíme žampiony. Upečeme v troubě, nejdříve zakryté např. alobalem, dopékáme bez alobalu, až je chleba pěkně opečený. Mezitím na pánvi podusíme osolené a opepřené fazolky, podlité trochou vody a scedíme. Samostatně opečeme dozlatova červenou cibulku, nakrájenou na nudličky a přidáme jemně nakrájenou slaninku, nebo šunku a smícháme s fazolkami. A už jen čekáme, až se losos dopeče a těšíme se, až překvapíme rodinu novým receptem:-)
Poznámka k receptu na Křupavý losos na zelených fazolkách: Zdroj: časopis Apetit Výborná pochoutka je na tomto receptu i křupavý chlebík, který je zespodu nasáklý jak lososem, tak bylinkami a česnekem!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavý losos na zelených fazolkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 02.08.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety z lososa - 4 lžičky nasekaných nejlépe čerstvých bylinek: bazalka,,tymián,máta - 4 stroužky česneku nakrájené na plátky - sůl, pepř, příp. koření na ryby Kotányi - chleba nebo jiné bílé pečivo nakrájené na kostičky - malé žampiony - olivový olej - citron.šťáva Příloha: - fazolové lusky mražené - 2 plátky slaniny(nebo sušené šunky) - červená cibule - sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavý losos na zelených fazolkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavý losos na zelených fazolkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavý losos na zelených fazolkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|